måndag 22 november 2021

Nu är vi på väg!

Idag kl. 12.00 möttes vi på Landvetter och det var många känslor som blandades men förväntningarna tog nog över. Alla sa hejdå till sina nära och kära och det var med pirriga steg vi gick mot säkerhetskontrollen.


Allt är klart - visum, PCR-test, hälsodeklarationer på diverse olika ställen och i skrivande stund sitter vi på flygplatsen i Amsterdam. Att vi kommer få fantastiska veckor råder det inga tvivel om, skratten har redan varit många.

Nu ska vi fylla på med lite hamburgare innan nästa flyg som tar oss till Kenya går kl. 19.35. Vi landar kl. 05.55 lokal tid. Då väntar frukost på oss i huset vi ska bo och därefter får vi vila lite innan vi ger oss ut för att handla inför kommande vecka. Under dagen kommer vi sedan gå igenom schemat och börja göra oss hemma på New Life Missions område och praktiken drar igång direkt. Några elever kommer vara i bageriet, några i köket på barnhemmet och några sköter allt i huset. På onsdag kommer eleverna laga lunch åt några representanter från Erikshjälpen.




Vi hörs när vi landat i Kenya!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tisdag 2 april

Nu var helgdagarna förbi, vilket i och för sig inte betytt ledighet för oss. Men nu kommer dagarna vara lite mer som de brukar på praktiken,...