måndag 13 december 2021

Söndag 12 december

Nu börjar det dra ihop sig och dessa tre veckor börjar lida mot sitt slut. Imorgon går flyget hem och samtidigt som vi längtar efter våra nära och kära nåt otroligt känns det också lite sorgligt att detta äventyr redan är över. 

Söndagen startade med sovmorgon och Emma och Fredrik bjöd på en fantastisk pannkaksfrukost samtidigt som vi tittade på julkalendern. Vädret var fantastiskt så vi passade på att hänga vid poolen till kl. 16, utöver en lunchpaus såklart. 

Kl. 16 gick eleverna till barnhemmet för att spela fotboll, Maria valde att gå in till de minsta barnen och som de älskar henne! Så fort de får se henne ler och skrattar de. 

Kvällen spenderades inne hos Kikki och Kalle som bjöd på tacomiddag och allsång med dragspel. Vi bjöds även på kaffe och en god mjuk pepparkaka med chokladkross. 

Vi är nu incheckade och redo för hemresan, imorgon packar vi det sista och vi ska även en sista tur till affären så att de som vill handla med sig något hem får chans att göra det. Frukten är ju fantastisk här och går alldeles utmärkt att packa ner i resväskan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tisdag 2 april

Nu var helgdagarna förbi, vilket i och för sig inte betytt ledighet för oss. Men nu kommer dagarna vara lite mer som de brukar på praktiken,...