tisdag 25 april 2023

Lördag 22 april

Imorse vaknade vi till regnet som öste ner, inte riktigt det väder vi önskat. Men oavsett är det väldigt varmt och fuktigt. Alla fick äta frukost när de ville, förutsatt att man åt frukosten när den serverades. När frukosten var uppäten lugnade regnandet ner sig och vi gick faktiskt direkt ner till stranden. Där promenerade vi, tog kort och njöt av vackra Nyali Beach och Indiska Oceanen. Sedan gick vi upp till poolen och hoppade i direkt. Trots regnet var det som sagt varmt, och även vattnet i poolen var riktigt skönt och lagom svalkande. 








Framåt lunch klarnade det upp och solen visade sig, och vi fick känna på den riktiga Mombasa-värmen. Det var varmt! Vi badade i poolen ända till eftermiddagen. Då var det dags för Emma, Klara, Maria och Meja att gå på spa som de hade bokat. En timmes massage och bad i jacuzzi, gissa om de njöt?! Vi andra gick ner och badade i vågorna i havet, så skönt och framförallt så kul!





Till middag vankades det buffé och det fanns allt ifrån chapati (ett bröd som ser ut som en pannkaka) till olika kycklinggrytor, grillat kött, sallader och ett härligt dessertbord. Det fanns även en pastabuffé som var väldigt populär bland eleverna men alla uppmanades att åtminstone prova något de aldrig smakat förut. Alla satt kvar länge vid middagen och sedan var det fritt fram att gå och lägga sig om man ville. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tisdag 2 april

Nu var helgdagarna förbi, vilket i och för sig inte betytt ledighet för oss. Men nu kommer dagarna vara lite mer som de brukar på praktiken,...