lördag 8 juni 2019

Det blir aldrig som man tänkt sig...

En rätt så smidig resa har blivit till en väldigt osmidig resa... Nerviga, pirriga, skakiga och förväntansfulla klev vi in på Landvetter igår, fredag, redo för att påbörja vårt äventyr. Men på grund av oväder över Paris sköts vår flight fram och vi missade vår anslutande flight i Paris som skulle ta oss vidare till Nairobi.


Pirriga och taggade.


Bye bye Sweden!

Väl framme i Paris snurrade vi runt en del på flygplatsen och fick till slut hjälp. På grund av ovädret var alla hotell nära flygplatsen fulla och vi hänvisades till en buss som tog oss ut till Disney's Sequoia Lodge vid Disneyland. Vi bokades om till flighten ett dygn senare, alltså idag kl. 21.05 och med ett gäng värdecheckar för mat i handen var det bara att acceptera läget och transporteras ut till Disneyland. Och icke att förglömma, bagaget ligger och gottar sig nånstans här på flygplatsen så fräschheten dalar dessvärre för varje minut som går.


Disneyland Paris.


Imorse var det bara att kliva upp och invänta transport tillbaka till flygplatsen för att hämta ut ytterligare en och annan värdecheck för mat. Till frukost blev det sushi och nu äntligen har vi kommit över en kaffe. Planet har blivit försenat och förväntas nu lyfta kl. 22.40 ikväll. Endast 9 timmar, 20 minuter och en matkupong kvar... oh happy life!

Men, humöret är på topp och vi kan bara konstatera att det är tur vi gör en planeringsresa innan vi har med oss elever på en praktikresa. Scenarion likt dessa är något vi kommer behöva förbereda våra elever inför.

Hur som haver, med lite tur flyger vi till Nairobi ikväll.

1 kommentar:

  1. Det blir aldrig som man tänkt sig men det vill gärna bli bra ändå 😊 kram på er kära kollegor ❤️

    SvaraRadera

Tisdag 2 april

Nu var helgdagarna förbi, vilket i och för sig inte betytt ledighet för oss. Men nu kommer dagarna vara lite mer som de brukar på praktiken,...