lördag 23 mars 2024

Lördag 23 mars

 Idag ringde klockorna innan 08. Klara och Carolina var frukostansvariga. Kl. 08 stod frukosten på bordet och alla åt. Avocado, mango, tomater, passionsfrukter, så så gott!

Kl. 09 var det dags att kila till bageriet, vattenstationen och köket på barnhemmet. Alva och Thelise började i bageriet, Leo och Klara på vattenstationen och Meja och Emma i köket på barnhemmet. Det är skönt att vara igång och jobba. I bageriet bakas just nu ca 700 bröd om dagen. På vattenstationen har eleverna fyllt flaskor med vatten, satt på etiketter på flaskor och packat de för transport till butiker. Det är ett par hundra flaskor som fått etiketter och packats. När det är klart ska nya flaskor fyllas med vatten. Det är rätt många hundra flaskor som fylls per dag. Emma och Meja har gjort te på barnhemmet och just nu rensar de bönor, ett evighetsgöra. Lite skillnad mot våra rensade bönor vi köper hemma. 






Fortsättning följer. Publicerar detta nu så länge internet funkar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tisdag 2 april

Nu var helgdagarna förbi, vilket i och för sig inte betytt ledighet för oss. Men nu kommer dagarna vara lite mer som de brukar på praktiken,...