tisdag 26 mars 2024

Söndag 24 mars

I söndags fick vi lite sovmorgon. Hanna och Thelise serverade frukosten kl. 9.00. Alla gick upp, åt och gjorde sig iordning för att gå till kyrkan kl. 10.00. 

Vi gick till ungdomskyrkan, och satt där i 1,5 timme. En gudstjänst här är väldigt annorlunda mot hur den är hemma i Sverige. Det sjungs väldigt mycket, han som predikade lever sig in på ett helt annat sätt. Vi fick frågan om vi kunde sjunga en sång, vilket vi gjorde. Vi fick gå upp på scen och sjung Den blomstertid nu kommer. Dock gick det sådär... trots att vi googlat fram texten sjung vi fel. Men vi tröstade oss med att de som lyssnade ändå inte förstod vad vi sjung i och med att vi sjung på svenska. 

Efter kyrkan gick vi bort till Pizza Inn, Creamy Inn, Chicken Inn för lite lunch. Några åt pizza, några tog kyckling och flera slukade även en glass efter maten. Det var skönt att komma utanför murarna lite och göra något helt annat.






Resten av söndagen var det tid för chill och vila. Vi slappade vid poolen och njöt av solen och värmen. Meja och Carolina stekte pannkakor till middag också fick man äta resterna från lunchen också, tillsammans med lite andra rester vi fått över från dagarna innan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tisdag 2 april

Nu var helgdagarna förbi, vilket i och för sig inte betytt ledighet för oss. Men nu kommer dagarna vara lite mer som de brukar på praktiken,...