tisdag 26 mars 2024

Tisdag 26 mars

Imorse gick Emma upp tidigt i ottan för hon ville göra pannkakor till frukost. Mycket uppskattat av oss andra. Därefter var det praktik för hela gänget. Klara och Thelise gick till köket på barnhemmet, Emma och Leo var på bageriet och Meja och Alva var på vattenstationen. När det blev lite väl lugnt på bageriet och vattenstationen gick Meja, Alva, Emma och Leo och gjorde Thelise och Alva sällskap på barnhemmet. Där fick hela gänget rensa bönor. 



Eve gjorde lunch till oss, biffgryta och chapati. Äntligen chapati! Chapati är ett platt stekpannebröd. Eve chapati är fantastiska. 

Efter lunchen var det dags att packa matpaket och sedan dela ut de. Vi packade 25 matpaket och 25 kvinnor, bl.a. Janet, kom till stationen för att hämta ett paket. Matpaketet innehöll 16 l majs, 4 l bönor, 4 l ris och 1 l olja. Matpaketet är värt ca 250kr och räcker för en familj i ca två veckor. 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tisdag 2 april

Nu var helgdagarna förbi, vilket i och för sig inte betytt ledighet för oss. Men nu kommer dagarna vara lite mer som de brukar på praktiken,...